Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
biuletyn informacji publicznej



na gitarę (TAB)

Kraje dostawy:
  • Nr kat. 505975436

  • ISBN ISSN: 9780711996687


Bob Dylan Anthology to ponad 60 utworów jednego z najbardziej znaczących poetów naszych czasów, laureata nagrody Nobla w dziedzinie literatury (2016 r.). Publikacja z łatwą tabulaturą i pełnymi tekstami piosenek.   


Numer katalogowy wydawcy: AM975436


W zbiorze:

A Hard Rain's A-gonna Fall
Absolutely Sweet Marie
All Along The Watchtower
All I Really Want To Do
Baby Blue
Blowin' In The Wind
Boots Of Spanish Leather
Changing Of The Guards
Dear Landlord
Don't Think Twice, It's All Right
Down In The Flood
Everything Is Broken
Forever Young
Girl Of The North Country
Gotta Servce Somebody
Highway 61 Revisited
I Shall Be Released
I Want You
If Not For You
I'll Be Your Baby Tonight
It Ain't Me, Babe
It's All Over Now
Just Like A Woman
Just Like Tom Thumb's Blues
Knockin' On Heaven's Door
Lay Down Your Weary Tune
Lay, Lady, Lay
Leopard-skin Pill-box Hat
Like A Rolling Stone
Love Minus Zero/No Limit
Maggie's Farm
Make You Feel My Love
Masters Of War
Most Of The Time
Mr Tambourine Man
My Back Pages
One More Cup Of Coffee (Valley Below)
Only A Pawn In Their Game
Political World
Precious Angel
Quinn The Eskimo (The Mighty Quinn)
Rainy Day Women #12 & 35
Sad-eyed Lady Of The Lowlands
She Belongs To Me
Shelter From The Storm
Simple Twist Of Fate
Subterranean Homesick Blues
Tangled Up In Blue  
The Man In Me
The Times They Are A Changing
The Times They Are A-changin'
This Wheel's On Fire
Tonight I'll Be Staying Here With You
Under The Red Sky
Visions Of Johanna 
When I Paint My Masterpiece
When The Ship Come In
You Ain't Goin' Nowhere 

  • Wersja językowa wydania: eng
  • Liczba stron: 344
  • Oprawa: miękka
  • Postaci: instrument solo
  • Format: N4 stojący (235x305 mm)

Publikacja na zamówienie, zapytaj o cenę

Zapytaj o cenę

Bob Dylan,



Formy dostawy

Prawo odstapienia od umowy