Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego
biuletyn informacji publicznej


The Beatles Guitar

na gitarę

Kraje dostawy:
  • Nr kat. 505696088

  • ISBN ISSN: 9780793505814


Unikalne wydanie zawierające 52 popularne utwory zespołu The Beatles, opracowane na gitarę.

  • Wersja językowa wydania: eng
  • Liczba stron: 210
  • Oprawa: miękka
  • Rok wydania: 2016
  • Postaci: instrument solo

Utwory w publikacji:
A Hard Day's Night
All My Loving
Anytime At All
Baby You're A Rich Man
Back In The U.S.S.R.
Can't Buy Me Love
Carry That Weight
Come Together
Day Tripper
Dear Prudence
Eight Days A Week
Eleanor Rigby
Fixing A Hole
Getting Better
Good Day Sunshine
Good Morning Good Morning
Hello, Goodbye
Hey Jude
Hold Me Tight
I Feel Fine
I Should Have Known Better
I Will
I'll Cry Instead
I'm A Loser
I'm Happy Just To Dance With You
I'm Looking Through You
I'm So Tired
It Won't Be Long
It's Only Love
Lady Madonna
Little Child
Lucy In The Sky With Diamonds
No Reply
Paperback Writer
Run For Your Life
She Came In Through The Bathroom Window
She's A Woman
Tell Me Why
Ticket To Ride
We Can Work It Out
Why Don't We Do It In The Road
With A Little Help From My Friends
You Can't Do That
You Never Give Me Your Money
You Won't See Me
You're Going To Lose That Girl
Your Mother Should Know
124,00 zł

Do koszyka

Wysyłka w ciągu 48 - 72 godzin


Formy dostawy

Prawo odstapienia od umowy